VR modell


Szabadon bejárható modell

Az épületmodell (iroda, lakás, stb.) szabad bejárása már a tervezés szakaszában.  Kiválóan alkalmazható építőipari, belsőépítészeti, lakberendezési munkák előkészítésére, értékesítés  elősegítésére. A virtuális térben az épületek és a belső berendezések is életnagyságban, pontosan kerülnek kidolgozásra, ezáltal a terek, helyiségek mérete és a komfortérzet is ellenőrizhető. A belső terek nappali vagy éjszakai bevilágítása pedig valósághűvé teszi a helyiségeket.

Interaktív verzióban lehetőség nyílik a burkolatok módosítására; a berendezési tárgyak, falak színeinek változtatására.

A szabadon bejárható modell elérhető Windows 64-bit és Mac rendszereken is. Akár billentyűzettel és egérrel akár a számítógéphez kapcsolt kontroller segítségével (pl.: XBox One kontroller). Normál és interaktív menürendszer segíti az eligazodásban.

Az Android és iPhone telefonokon elérhető verziókban ujjaink segítségével, virtuális joystick-ok mozgatásával mozoghat az épületben, illetve itt is elérhető a kontroller-es mozgás (kifejezetten telefonokhoz gyártott bluetooth kontroller segítségével).

Az Android és iPhone telefonokon elérhető VR verzióban egy VR sisak (google cardboard vagy ahhoz hasonló) és/vagy egy kontroller segítségével is mozoghatunk a virtuális térben.

Az Android és iPhone verziók az Android marketbe és az App Storba kerülnek feltöltésre

Demo: 

  • Win 64-bit

    (letöltés és kicsomagolás után (zip) a DemoPC ikonra kattintva indul)

  • Android

    (tesztelve: Samsung Galaxy S7 edge / Android 7.0. , Huawei 9 Lite / Android 6.0 , Samsung Galaxy S5 / Android 6.0.1 , Le Eco LePro3 / Android 6.0.1 ) – Javasolt a telefon kijelző fényerejét maximálisra állítani , képernyőfelbontás HD (1280×720) max. FHD (1980×1080)

  • Mac – hamarosan
  • iPhone – hamarosan